Select Page

Origens del Colomí

HISTÒRIA DE L’HOSTAL
HISTÒRIA

Santa Coloma de Queralt
1947

L’any 1947 Josep Camps i Pepita Franquesa van obrir l’Hostal Colomí, un petit hostal en el cor de Santa Coloma de Queralt.

Poc a poc l’hostal va anar assolint bona reputació, gràcies a la tasca de les filles del matrimoni, Rosita i Nati Camps. Aquest fet va obligar a canviar d’ubicació fins a tres vegades per tal d’oferir un millor servei. Hostal Colomí va remodelar-se per darrera vegada l’any 1994, tot establint-se definitivament al costat del Castell de Santa Coloma de Queralt.

Més de 70 anys després de la seva inaguració , el petit hostal s´ha convertit en un restaurant en que el producte és el principal referent de la cuina. Cuidem l’estacionalitat del mateix i cuidem els nostres productors, la majoria de KM 0. Ens abastim de productes de la zona, des dels ous, verdures, carns, llegums, espècies com el safrà, bolets, tòfona…. tot un seguit de sinèrgies que provoquen una relació amb els nostres productes, que fa que siguin els nostres millors ajudants en la nostra cuina i qüasi formin part de l´equip.

El nostre desig és satisfer el nostre client i que acabi sent amic, que gaudeixi d’una cuina de sabors, de records i d’una zona, d’una vila, d’un “fer”, que diriem nosaltres.

Avui la Rosita i la Nati, juntament amb en Pep, el fill de la Rosita, sóm els que intentem ser els referents de l´Hostal, juntament amb una sèrie de col·laboradors esencials, que són la nostra plantilla, els nostres treballadors que formen part de la nostra família, la família de l´Hostal Colomí.

Tots junts seguirem lluitant per seguir fent una cuina d´arrels, de tradició i de producte, amb alguns tocs de cuina d´autor.

Us hi esperem ….